Handelsbetingelser

1. Køb hos Conditoriet-Roskilde.dk

Generelle oplysninger
Conditoriet Roskilde
Støden 1
4000 Roskilde
CVR nr.: 27842356
Telefon: 93 40 00 74
Email: info@conditoriet-roskilde.dk

Juridisk navn og adresse: Rustik bageriet. Kongevejen 20, 3450 Allerrød

Læg venligst mærke til at der ikke er indgået en bindende købsaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Conditoriet Roskilde
Der kan i yderste tilfælde forekomme udsolgte varer hos Conditoriet Roskilde. I det tilfælde vil en udsolgt vare blive erstattet med et tilsvarende eller bedre produkt. Billederne på vores hjemmeside er vejledende og produkterne kan variere i form, farve og størrelse. Conditoriet Roskilde gør en stor indsats for at skrive præcise oplysninger på hjemmesiden, dvs. oplysninger vedrørende produktnavne, priser, beskrivelser af indhold osv. Hvis der skulle være spørgsmål relateret til f.eks. allergi eller indhold af menuerne, bedes du kontakte os. Skulle du have klager over en vare købt hos Conditoriet Roskilde, skal du henvende dig til os umiddelbart. Vi forbeholder os ret til at afbestille en afgivet ordre, såfremt der er tale om en fejl i prissætningen på hvert enkelt produkt.

2. Betaling og Priser

Alle priser er i DKK inklusive moms. Hos Conditoriet Roskilde tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Desuden forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Ved betaling med Visa Kort, Mastercard og internationale betalingskort bliver beløbet fratrukket kortholders konto, når bestillingen er gennemført.

3. Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på fødevarer ifølge forbrugeraftaleloven. Du kan fortryde din bestilling helt frem til den angivne deadline for bestilling af den pågældende vare, ved at annullere ordren ved kontakt per e-mail eller telefon. Deadline for annullering af ordre er dagen før levering inden lukketid. Når tidspunkt for lukketid er nået, er det ikke længere muligt at annullere ordren til næste dag.

4. Persondata Politik

Alle oplysninger du giver til Conditoriet Roskilde, vil blive behandlet fortrolig (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og adresse) disse vil ikke blive vider givet til tredje part. Når du besøger conditoriet-roskilde.dk logger vi din ip-adresse hos os. Alle betalings oplysninger går via Epay/Bambora i krypteret form. Desuden har du altid mulighed for at se de oplysninger Conditoriet Roskilde har registreret om dig, på conditoriet-roskilde.dk. De registrerede oplysninger i forbindelse med bestillinger gemmes i min. 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i min. 5 år. I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til nethandel. Og det er godt, for det sikrer, at vores kunder kan være trygge, når de handler i webshoppen. Vores online betalingsløsning er igennem Bambora – ePay der selvfølgelig er certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at flere end 200 sikkerheds punkter overholdes. Du kan læse mere om PCI-standarden på FortConsults hjemmeside. Vi videregiver ikke kundens oplysninger til tredje part, medmindre nødvendigt for fuldførelse af ordren

5. Fejl, mangler og reklamationsret

Fejl og mangler kan desværre forekomme. Ved fejl levering eller manglende levering kan kunden for sine manglede produkter få et tilgodebevis svarende til det beløb der er bestilt varer for på Conditoriet-Roskilde.dk. Der er ingen reklamationsret på fødevarer.

6. Erstatnings Levering

Der kan i nogle tilfælde ske fejl i produktionen eller være udsolgt af en vare. Hvis det sker, vil der ske en automatisk erstatning af den bestilte vare, så du får leveret tilsvarende produkter indenfor samme varegruppe. Vi vil i sådanne tilfælde vælge det produkt der svarer bedst til det bestilte, som ikke kan leveres. Da sådanne problemer opstår om natten/tidlig morgen, kan vi ikke kontakte dig. Vi håber derfor, at du vil have forståelse for det i sådanne tilfælde.

7. Betaling med dankort og internationale kreditkort

Beløbet bliver fratrukket kortholders konto, når bestillingen er gennemført.

8. Leveringsområde.

Conditoriet Roskilde bringer varer ud ved bestilliger over 300 kr i postnr. 4000 i tidsrummet mellem 08:00 – 10:00. Varen kan også afhentes i butikken. Leverance sker samme dag som kunden ønsker i tidsrummet 08 – 10. Der er ingen leverancer for køb under 300 kroner kun afhentning i butik.  

Leveringstid 1 – 3 dage. Leveringspri fra 20 kr.